ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Μαΐου 15, 2016

Αναγέννηση Χαλκηδόνας-Αστραπή Δενδροποτάμου 2-1(παράταση vid)

kampaniasports
Τέτοια παιχνίδια κερδίζονται με πάθος,ψυχή,δύναμη,τα στοιχεία αυτά είχε μόνο η Αστραπή Δενδροποτάμου φτάνοντας μερικές φορές και σε αντικανονικά μαρκαρίσματα με την ανοχή του διαιτητή της συνάντησης Κου Παπαδόπουλου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και μόλις στο 12΄ έκαναν το 0-1 με σκόρερ τον Δημητρίου. Πιο ποιοτική ομάδα η Αναγέννηση ανέλαβε πρωτοβουλία αλλά η τελική πάσα για γκολ δεν ήρθε ποτέ σωστά στους επιθετικούς.
Φτάσαμε στην λήξη του ημιχρόνου αφού είδαμε δεν είδαμε 20΄καθαρό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος η Αστραπή φύλαξε τα νώτα της και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις χάριν στον πολύ καλό Καρώνια. Στο 81΄ο Κιούλης ισοφαρίζει για την Αναγέννηση,και στο επόμενο λεπτό πολύ καλή αντεπίθεση για την Αστραπή ο τερματοφύλακας Σφηντιώτης ανατρέπει εκτός περιοχής τον Καρώνια και αποβάλλεται. Το παιχνίδι οδηγείτε στην παράταση.
Ο τερματοφύλακας της Αστραπής έδειξε δείγματα μεγάλου γκολκίπερ και κράτησε την εστία του ανέπαφη σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις. Φτάνουμε στο δεύτερο μέρος της παράτασης και ο Σαγκούρης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στέλνει στα ουράνια όλους τους συμπαίκτες και φίλους της Αστραπής κάνοντας το τελικό 1-2 και δίνει το πρωτάθλημα στην ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ. Η Αναγέννηση πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να συνεχίσει την προσπάθεια ανόδου. Δείτε το video του αγώνα και σπάνιες λήψεις από το DRONE του kampaniasports.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Σεϊφεδίνογλου, Ασημάκης, Χρήστου, Τσακίρης, Παύλου, Ιωαννίδης, Κουταλίδης, Βασιλείου, Δημητρίου , Καρώνιας, Σαγκούρης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ: Σφιντσιώτης, Τοπουζίδης, Κούσας , Παπαδημητρίου , Μίτσιος, Κιούλης, Τανταλίδης, Μανάκης, Κεσελίδης, Μανίκος, Θαμνίδης.
« PREV
NEXT »