ΑΠΕ Λαγκαδά-Εβρος Σουφλίου 5-1 ~ KAMPANIASPORTS.GR-Ψηφιακή εφημερίδα Δήμου Δέλτα

Βάλτε εδώ την διαφήμισή σας

Βάλτε εδώ την διαφήμισή σας

14 Φεβ 2016

ΑΠΕ Λαγκαδά-Εβρος Σουφλίου 5-1

kampaniasports.grΠαίζοντας καλύτερα σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κύρια στην επανάληψη η ΑΠΕ Λαγκαδά δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Έβρου Σουφλίου, επικρατώντας με σκορ
5-1 και κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την διεκδίκηση της παραμονής της στην κατηγορία.Μόλις στο 8’ ο Ξανθόπουλος με σουτ κάνει το 1-0, στο 22΄ο Ντούγκα κάνει πάλι με σουτ το 2-0 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 47’ με σουτ του Ζιγκερίδη, αλλά αμέσως, στο 50’ και πάλι ο Ντούγκα έκανε το 3-1, στο 58’ ο Ξανθόπουλος ανεβάζει το σκορ στο 4-1 και στο 63΄ο Ντούγκα με σουτ πραγματοποιεί το 5-1 που έμελλε να είναι και το τελικό με τους γηπεδούχους να ρίχνουν αισθητά τον ρυθμό τους.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μπεκιάρης, Τίκας, Παπαλίτσας (ΕΠΣ Καρδίτσας)
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Βασαΐτης, Πολίτης (70’ Αθανασίου), Σακαλής, Καραμανλής, Καρασταύρου, Ντούνγκα, Τσερκέζης, Κρυστάλλης (75’ Κράββαρης), Ξανθόπουλος, Παναγιωτούδης (65’ Λαβίδας)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Στυλιανίδης, Μπάμνιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος (70’ Μαργαρίτης), Δραγανίδης, Εφραιμίδης, Χατζάκος (46’ Μερτίκας), Χιζανασβίλι (75’ Φακίτσας), Μεμέτ, Ζιγκερίδης.