ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Νοεμβρίου 08, 2015

Νέστος Χρυσούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 5-1

kampaniasportsΜ αυτή την εμφάνιση ο Ηρακλής Αμπελοκήπων πήρε ότι εδικαιούτο στην Χρυσούπολη. Αναλυτικά. 5’ Μπαλιά του Χασάνογλου, ο Κούτεφ από πλάγια δεξιά στην περιοχή το ευθύβολο σουτ και 1-0. 12’ Κόρνερ Μπουλγκούρα, κεφαλιά του Σεφερίδη και 2-0. 23’ Ο Λαζαρίδης βγαίνει μόνος απέναντι από τον Σιμψέρη, όμως καθυστέρησε και πρόλαβαν να τον κόψουν οι αμυντικοί. 26’ Σέντρα του Σαποιασβίλι από αριστερά, ο Χιονίδης με κεφαλιά το 2-1. 30’ Κόρνερ Μπουλγκούρα, ο Νίκου εξ επαφής πιάνει «αέρα» και χάνει σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει. 33’ Σέντρα Χασάνογλου, ο Κούτεφ σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ. 34’ Όμορφη πάσα του Ζγκούρι για τον Γκατζολάρι, που με πλασέ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 3-1.
40’ Δυνατό σουτ του Ζγκούρι, η μπάλα σε σώματα και κόρνερ. 55’ Σουτ του Γκατζολάρι, μπλόκαρε ο Σιμψέρης. 59’ Σουτ του Δεσύλλα, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
63’ Κεφαλιά του Ζγκούρι, νέα απόκρουση από τον Σιμψέρη και ο Λαζαρίδης από κοντά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι! 81’ Σέντρα του Κούτεφ και ο Μαχαιρούδης με εντυπωσιακή κεφαλιά το 4-1. 89’ Συνεργασία Μανούκου-Καπετάνου, σέντρα του δεύτερου και με νέα κεφαλιά ο Μαχαιρούδης το τελικό 5-1.
« PREV
NEXT »