ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

September 19, 2015

Τα παιδιά παίζουν για τα παιδιά

kampaniasports
Από την νέα διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» προς τιμήν του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Το Δ.Σ. του Μ.Α.Ο. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ που αποτελείται από εθελοντές γονείς παιδιών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»
Το Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, στο νέο γήπεδο Καλοχωρίου. Θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές παιδικές ομάδες ακαδημιών, ΤΜΗΜΑΤΩΝ BAMBINI, PRE JUNIOR, JUNIOR & PRO ΠΑΙΔΙΚΟ από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ..
Το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» διοργανώνεται από το Δ.Σ. Μ.Α.Ο. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ προς τιμήν του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τελεί υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΕΠΣΜ). Σχετικά με τη συμμετοχή των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ και παρακολούθηση των αγώνων μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, κος ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝ. 6977380018 & e-mail: dim.martinis@gmail.com έως τις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (είναι η τελική ημερομηνία ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αγώνων).
Στους παίκτες των ποδοσφαιρικών ομάδων που θα συμμετέχουν θα απονεμηθούν έπαινοι συμμετοχής ενώ στις Ακαδημίες θα δοθούν αναμνηστικά. Επιθυμία μας θα ήταν η εκδήλωση να υποστηριχθεί θερμά από τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες με τη συμμετοχή τμημάτων BAMBINI, PRE JUNIOR, JUNIOR & PRO ΠΑΙΔΙΚΟ και την παρακολούθηση των αγώνων.
Στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς και bazaar με εκπρόσωπους του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ας δώσουμε όλοι μας το σεβασμό που αρμόζει και το παράδειγμα προς τα παιδιά μας. Υπεύθυνοι Ακαδημιών Μ.Α.Ο. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ _ κος ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ, κος ΚΡΙΘΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, κος ΑΪΔΗΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ & κος ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Πληροφορίες: Μ.Α.Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, τηλ. 2310 755786 , Δημοτικό Στάδιο Καλοχωρίου , Ιωνίας 1, Καλοχώρι - Θεσσαλονίκης κος ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝ. 6977380018 & e-mail: dim.martinis@gmail.com
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ