ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

August 11, 2014

Ο Aldi Kopaci στο kampaniasports

kampaniasports
Είναι από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της επσμ,γρήγορος,τεχνίτης,δουλευταράς,πεισματάρης, αγωνίζεται στην Ομόνοια Σίνδου και είναι ο Aldi Kopaci.Ποιος είναι:Aldi Kopaci 07/10/2014 γίνεται 21 χρόνων
Ο Aldi ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 χρόνων,το πώς μας το εξηγεί ο ίδιος.Έπαιζα ποδόσφαιρο με κάτι φίλους στο γήπεδο και με πλησιάζει κάποιος κύριος και μου λέει αύριο στην προπόνηση των Νέων Σίνδου.Στους νέους της Σίνδου έμεινε 9 ολόκληρα χρόνια και έβαλε της βάσεις για ανώτερες κατηγορίες.
Την ποδοσφαιρική χρονιά 2012-13 στην Ομόνοια αναλαμβάνει προπονητής ο Γιάννης Πετράκης. Ο κόουτς ανεβάζει τον νεαρό Kopaci από τους νέους στην μεγάλη ομάδα (Ομόνοια) και όχι μόνο αυτό αλλά δένει την ευκαιρία στον Aldi να έχει 20 συμμετοχές στην ομάδα δικαιώνοντας τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και τον ίδιο αφού η Ομόνοια για λεπτομέρειες δεν ανέβηκε στην Γ' Εθνική. Γιάννης Πετράκης για τον Aldi Kopaci.
Είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την ομάδα,είναι ποδοσφαιριστής που ο προπονητής μπορεί να αξιοποιήσει σε πολλές θέσεις,ξέρει μπάλα και σίγουρα το μέλλον του ανήκει.
Φέτος είναι η τρίτη του χρονιά στην Ομόνοια και τον ρωτήσαμε αν είναι ευχαριστημένος.
Aldi Kopaci:Την πρώτη μου χρονιά στην Ομόνοια με άφησε πλήρως ικανοποιημένο τόσο από την συμμετοχή μου όσο και την απόδοσή μου,την περσινή χρονιά θέλω να την ξεχάσω δεν έμεινα ικανοποιημένος από της συμμετοχές μου.Σ αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει διάταξη που απαγορεύει την συμμετοχή περισσότερων από 2 αλλοδαπών στην ομάδα, και η Ομόνοια έχει στης τάξεις της αρκετούς αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι οι περισσότεροι έχουν γεννηθεί στην Σίνδο.
Ρωτήσαμε τον Aldi να μας πει τι πιστεύει για την φετινή πορεία της Ομόνοιας Σίνδου.
Aldi Kopaci: Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη χρονιά από την περσινή υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα ,το κλίμα είναι πολύ καλά και τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα πιστεύω να μας βοηθήσουν γιατί είναι καλοί ποδοσφαιριστές.
Aldi ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος σαν ποδοσφαιριστής τον ρωτήσαμε.
Aldi Kopaci: Όσο γίνεται και πιο πάνω,να κάνω αυτό που ξέρω καλά και όλα τ άλλα θα έρθουν.
Από μας καλή τύχη Aldi (gargano)
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ