ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

June 27, 2014

Ο προπονητής του Καμπανιακού(Αποκλειστικό)

kampaniasports
Τα βρήκαν σε όλα και συνεχίζουν μαζί και την νέα χρονιά.Μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία  του Καμπανιακού (τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας) οι διοίκηση της ομάδος επιβραβεύει
τον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη και του εμπιστεύεται τη ηνία της ομάδος.
Ο αντιπρόεδρος του Καμπανιακού Δ.Τζούτζιας ηταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα προπονητού και η εισήγησή του εγινε δεκτή ομόφωνα από ολα τα μέλη της διοίκησης,
Ο Δ.Τζούτζιας δήλωσε στο kampania sports.
Η πετυχημένη περσινή χρονιά της ομάδος ήταν ο πρώτος και ο πιο σοβαρός λόγος να εξετάσουμε την περίπτωση του Λ.Υφαντίδη. Συζητήσαμε μαζί του και είδαμε ότι μας ενώνουν πολλά, και δώσαμε τα χέρια.Πιστεύω ότι ο Λεωνίδας Υφαντίδης θα βοηθήσει στο να κάνουμε τον Καμπανιακό ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Καλή τύχη στον προπονητή και σε όλα τα παιδιά της ομάδος μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής πλέον του Καμπανιακού Λεωνίδας Υφαντίδης μας είπε: 
H χαρά μου είναι μεγάλη,είναι σαν να μην έφυγα ποτέ,δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την συνεργασία μου με την ομάδα του Καμπανιακού αφού η αγάπη μου προς αυτήν είναι δεδομένη.
Το μήνυμα είναι ένα δουλειά δουλειά δουλειά,και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Γι άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χαλάστρας για την άψογη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου,και δεσμεύομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν ο Καμπανιακός να παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων που θα χαίρεται ο κόσμος που θα μας βλέπει.
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ