ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

May 01, 2014

Καμπανιακός-Εθνικός Φιλιππιάδος:Πριν την σέντρα

kampaniasports
Την Κυριακή 04/05/2014 διεξάγετε η 27η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της γ'Εθνικής κατηγορίας.
Μεγάλα παιχνίδι και αυτή την αγωνιστική ιδιαίτερα για της ομάδες που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία.
Ο πιο τυχερός της αγωνιστικής η ομάδα του Θεσπρωτού που στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έχει εξασφαλίσει το τρίποντο καθώς  είναι η σειρά του να αντιμετωπίσει τον Τυληκράτη.
Από εκεί και κάτω έχουμε το παιχνίδι στην Καστοριά που υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης  σ ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον.
Η ομάδα της Καστοριάς παίζει το τελευταίο της χαρτί καθώς μόνο με νίκη διατηρεί της όποιες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία,από την άλλη ο Οικονόμος θέλει να κρατήσει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και το γόητρό του.
Μεγάλο παιχνίδι και στα Γρεβενά όπου ο τοπικός Πυρσός Γρεβενών έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες δηλώνει παρών στην υπόθεση παραμονής υποδέχεται την Δόξα Πενταλόφου στην οποία τα περιθώρια έχουν στενέψει  και αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κυνηγήσει το τρίποντο.
Η Δόξα έχει αποδείξει ότι εκτός έδρας μπορεί να τα καταφέρει.
Στο Κορδελιό ο Οδυσσέας παίζει το τελευταίο του χαρτί καθώς έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια και μόνο με νίκη με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης παραμένει στο παιχνίδι παραμονής.
Ο Καμπανιακός υποδέχεται την ομάδα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και την τρίτη καλύτερη επίθεση  τον Εθνικό Φιλιππιάδος.
Αν και το πρόγραμμα που ακολουθεί ο Καμπανιακός είναι πιο βατό θεωρητικά πάντα  σε περίπτωση νίκης κάνει το μεγάλο άλμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο φίλαθλος κόσμος της Χαλάστρας ειδικά στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ κοντά στην ομάδα και την Κυριακή ανεξαρτήτως του καιρού θα σταθεί δίπλα στους κόκκινους.
Για άλλη μια αγωνιστική  δεν λείπουν και οι απουσίες για τους Χαλαστρινούς είτε από κάρτες είτε από τραυματισμούς.
Διαιτητής της συνάντησης ο Κος Βρέσκας Γεώργιος του συνδέσμου Ημαθίας.

Ας θυμηθούμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων


Εθνικός Φιλιππιάδος-Καμπανιακός 3-0 από kampaniasports
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ