ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

March 04, 2014

Καμπανιακός-Λάρισσα:Πριν την σέντρα

kampaniasportsΜετά από 37 χρόνια ξανά αντιμέτωπες οι δυο ομάδες στο γήπεδο του Καμπανιακού. Η προϊστορία των δυο ομάδων με γηπεδούχο τον Καμπανιακό είναι σαφώς υπέρ της ομάδας από την Χαλάστρα.
Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περίοδο 1975/76 για το πρωτάθλημα της Β ΕΘΝΙΚΗΣ. Στο πρώτο παιχνίδι στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός κέρδισε με σκορ2-1 (Χαντές 17’, Κουρπέτης (πεν.) 85’ – Αργυρούλης 74’)
Την χρονιά αυτή η ομάδα της Λάρισας τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς ενώ η ομάδα της Χαλάστρας στην 15η με 34 βαθμούς.Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα της Καβάλας.
Την δεύτερη χρονιά με γηπεδούχο τον Καμπανιακό το σκορ ήταν 3-2. 27/03/1977 Καμπανιακός-ΑΕΛ 3-2 Β' Εθνική 21΄Οικονόμου, 44΄, 84΄Κουκουτσέλας- 46΄Σελιώνης, 62΄Μαντζουράκης
Την χρονιά αυτή η Λάρισα τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς ο Καμπανιακός υποβιβάστηκε αν και συγκέντρωσε 34 βαθμούς όσους και η Ξάνθη και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρωταθλήτρια η ομάδα της Βέροιας.
Σήμερα οι δυο αντίπαλοι του Σαββάτου 08/03/2014 αγωνίζονται στην γ εθνική με διαφορετικούς στόχους.
Η Λάρισα (καλύτερη ομάδα του ομίλου)έχει ένα και μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία,ο δε Καμπανιακός αγωνίζεται για να εξασφαλίσει όσο γίνεται νωρίτερα την παραμονή του στην κατηγορία.
Το kampania sports.gr θα βρίσκετε στο γήπεδο της Χαλάστρας για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το πολύ ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι. Καιρού επιτρέποντας αναμένετε πλήθος κόσμου στο γήπεδο του Καμπανιακού,
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ