ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

February 02, 2014

Δόξα Πενταλόφου-Εθνικός Φιλιππιάδος 0-1(vid)

kampaniasports
Σημαντικό τρίποντο για τον Εθνικό Φιλιππιάδος μέσα στον Πεντάλοφο αφού έκλεψε την νίκη με 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού κύλησε με παιχνίδι κέντρου αφού πολύ δύσκολα και οι δυο ομάδες έφταναν στις αντίπαλες εστίες.
Χαρακτηριστικό του ημιχρόνου ότι έγινε μόνο μια τελική προσπάθεια.Ο Εθνικός σ αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά μέχρι εκεί  δεν απειλεισαι την αντίπαλη εστία.
Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.
Η έναρξη του  δευτέρου ημιχρόνου βρίσκει την γηπεδούχο ομάδα να επιβάλει τον ρυθμό της να φτάνει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Καλομοίρη αλλά δεν κατάφερα σε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ.
Σε αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή,εκτελεί ο Γεωργίου(καλύτερος του γηπέδου)και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο 86'.
Πάγωσε προ στιγμή το γήπεδο σε προσωρινό ευτυχώς τραυματισμό του Σιαπέρα από τον Εθνικό.
Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι φαινόταν ότι όποιος πετύχαινε γκολ θα ήταν και ο νικητής και αυτό έγινε,το ματς κρίθηκε στο γκολ και μάλιστα από στημένη φάση.
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεϊζης,Γαβριηλίδης, Καραφουλίδης, Σαπάνης Ι, Ταϊρης, Γκρίλας (46’ Φλαρούντζος),Σταμπουλής (90’ Γραικός), Βακουφάρης (80’ Πουμπουρίδης), Νάσης, Σαπάνης Μ.
 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Καλομοίρης, Σιαπέρας,Θεοδώρου, Μπάκας, Τσιφλίδης, Δάρδας, Γιαννούλης (80’ Μπεζεβέγκης), Σαπανίδης(80΄ Γεωργάρας),  Παναγιωτόπουλος,Γεωργίου (91’ Σκαμαντζούρας), Τσακανίκας.

Δείτε της καλύτερες στιγμές του παιχνιδιούΔόξα Πενταλόφου-Εθνικός Φιλιππιάδος 0-1 by... από kampaniasports
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ