ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Δεκεμβρίου 02, 2013

Βετεράνοι Αγροτικού Αστέρα - Βετεράνοι Χαλάστρας- 2-4

καμπανιασπορτσ
Αξιοι συνεχιστές οι βετεράνοι ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ,του χθεσινού θριάμβου της πρώτης ομάδας αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, υπέστη την πρώτη ήττα από την ομάδα μας και μάλιστα στο γήπεδο τους με σκορ 2-4. Το  παιχνίδι δύσκολο λόγο  γηπέδου[πλαστικό],όμως ήμασταν αποφασισμένοι,στο 12' ο ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με ψύχραιμο πλάσε κάνει το 0-1,στο 20' σε φάση πολιορκίας των γηπεδούχων με κεφαλιά ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ισοφαρίζει και 8 λεπτά αργότερα μπαίνουν μπροστά με 1-2.
Η Χαλάστρα βγαίνει μπροστά και  ο ΚΑΛΟΥΔΗΣ χτύπα ξανά με ωραίο σουτ και  2-2 ,ο ΧΑΧΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ αφού έχασε 2 ευκαιρίες που δεν χάνονται, πετυχαίνει  ωραίο γκολ με σκαφτό σουτ από 40 μετρά.
 Και το2-3,απόλυτο γεγονός, στο δεύτερο ημίχρονο στο 55' έξυπνη πάσα τουΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ στον συνήθη δράστη  ΚΑΛΟΥΔΗ  και γίνετε  το 2-4, οι γηπεδούχου έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους , ενώ η ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ με έξυπνο τρόπο στο υπόλοιπο του παιχνιδιού κράτησαν το σκορ.
 Οι  αντίπαλοι μας αναγνώρισαν την ανωτερότητα μας ενώ η στενοχώρια τους ήταν εμφανής διότι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα,
Ολοι κορυφαίοι, πρωταγωνιστές, ΠΕΡΤΣΙΜΑΣ  ΑΛΕΚΟΣ,ΠΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,ΜΕΡΤΖΙΑΝΗΣΓΙΩΡΓΟΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΘΩΜΑΣ
« PREV
NEXT »