ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

December 24, 2013

Τέλος ο Ρωμύλος Παπαγαθονίκου από τον Καμπανιακό

kampaniasports
Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας του στην Χαλάστρα και αφού πρόσφερε τα μέγιστα για τον Καμπανιακό πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει την καριέρα του στους κόκκινους.
Μια πραγματικά δύσκολη απόφαση αν λάβουμε υπ όψιν ότι αγαπήθηκε από τους Χαλαστρινούς  και έκανε πολλούς φίλους.Η προσφορά του στον σύλλογο μεγάλη τόσο για τα πολλά γκολ που πέτυχε τόσο όμως και για το ήθος που έδειξε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Η φετινή του παρουσία στην ομάδα του Καμπανιακού δεν ήταν η αναμενόμενη,καινούργια δεδομένα στην ομάδα,καινούργιος προπονητής ,μεγαλύτερη κατηγορία και ο Ρώμη(χαιδευτικό)δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδος κάνοντας μέτριες εμφανίσεις(έτσι υποστηρίζει ο ίδιος).
Οι τελευταίες κουβέντες του Ρώμη μέσα από το kampania sports για τους φίλους του.
Ρωμύλος Παπαγαθονίκου:Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χαλάστρας και τον Καμπανιακό γι αυτά τα 2,5 χρόνια.Τον Καμπανιακό και τους Χαλαστρινούς τους αγάπησα και τους έχω μέσα στην καρδιά μου,ήταν κοντά μας σε κάθε ματς και μας στήριξαν.Πραγματικά πέρασα πολύ ωραία χρόνια σ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο  που λέγεται Καμπανιακός  και εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια.
Τους ευχαριστώ και πάλι τόσο για την υποστήριξει  στους αγώνες,όσο και για την αγάπη προς το πρόσωπό μου και του πατέρα μου που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα.
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Ένα μικρό video από το kampania sports για τον Ρώμη. Σ ευχαριστούμεεεεεεεεεεεΡωμύλος Παπαγαθονίκου τέλος από kampaniasports
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ