ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

header-ad

468x60

Συγκέντρωση σωματείων της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας θα ξεκινήσει ο ενημερωτικός κύκλος των σωματείων της δύναμής της, για ακόμη μία χρονιά, όπου θα συζητηθούν θέματα και δράσεις που αφορούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και έχουν ως επίκεντρο τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και τις ανάγκες του.


Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα με τα σωματεία της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα εκπροσωπηθούν με τον Πρόεδρο τους ή τα μέλη του Διοικητικού τους Συμβουλίου και τον αρχηγό της ομάδας ή τον εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών.

Κατά της διάρκειά της συνάντησης θα συζητηθούν τα θέματα: α. «Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (πρόληψη, παροχή α’ βοηθειών, αποκατάσταση τραυμάτων)». β. «Γηπεδικές εγκαταστάσεις και βελτίωση των συνθηκών που αγωνίζονται οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές» και γ. «Οικονομικές συνθήκες ερασιτεχνικών σωματείων».

Στη συγκέντρωση, εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα παραβρεθούν και αντιπροσωπείες από τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID