ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

December 04, 2013

Πριν την σέντρα:Καμπανιακός-Καστοριά

kampaniasports
Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας γίνετε την Κυριακή 08/12/2013 στο γήπεδο του Καμπανιακού.Ο Καμπανιακός στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και προερχόμενος από μεγάλη και καθαρή εκτός έδρας νίκη με το ευρύ 1-3 με αντίπαλο τον Οδυσσέα Κορδελιού υποδέχεται την 3η στη βαθμολογία ομάδα της Καστοριάς. Οι δυο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο στις 13/12/2013 για τον θεσμό του κυπέλλου,τότε η ομάδα της Χαλάστρας κέρδισε δύσκολα την πρόκριση νικώντας 1-0 με γκολ του Ραγκαβίνα.
Από τότε όμως πολλά έχουν αλλάξει στην απόδοση και των δυο ομάδων ,τώρα είναι σε φουλ ρυθμούς παίζουν πιο ανταγωνιστικά και σίγουρα έχουν βελτιώσει τυχόν αδυναμίες. Η ομάδα των γουναράδων έχει μέχρι τώρα 6 νίκες,1 ισοπαλία,2 ήττες,έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεχθεί 7 (3η καλύτερη άμυνα) και έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς.
Η ομάδα της Χαλάστρας έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες,και 2 ήττες,έχει πετύχει 18 γκολ και έχει δεχθεί 14, συγκέντρωσε 17 βαθμούς.
Σημαντική η απουσία του Δημήτρη Χατζόπουλου για τον Καμπανιακό(κάκωση συνδέσμων θα απουσιάσει 20 ημέρες από της εκδηλώσεις της ομάδος) Τα παραπάνω στοιχεία μας δείχνουν ότι θα δούμε ένα μεγάλο παιχνίδι από δυο δυνατούς αντιπάλους.
Την προσπάθεια του Καμπανιακού αναμένετε να στηρίξουν και πολλοί φίλαθλοι της Χαλάστρας οι οποίοι διστακτικά αρχίζουν να πιστεύουν στην ομάδα.Το kampania sports βέβαια θα είναι στην πρώτη γραμμή για να σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα. Διαιτητής της συνάντησης ο Κος Ενγκιν Κιγιτζής του συνδέσμου Θράκης. Στιγμές από το παιχνίδι κυπέλλου
Καμπανιακός-Καστοριά 1-0 από kampaniasports
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ