ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

September 05, 2013

Γ Εθνική:ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με χιλιάδες euro

kampaniasports
Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει.Ζητήσαμε την άποψη των φίλων μας  για την περιβόητη Γ΄Εθνική κατηγορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Διαβάσαμε πολλά της τελευταίες μέρες γι αυτό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των χιλιάδων euro.Για να τα πάρουμε ένα ένα τα θέματά μας γιατί εδώ όλοι κάνουν την  πάπια.
Που ακούστηκε ερασιτεχνική ομάδα να διαχειρίζεται χιλιάδες euro και που να βρεθούν τόσα λεφτά? Άρα η διοίκηση της κάθε ομάδος θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη της (συνήθως αυτοί που διοικούν έχουν καβούρια) Αυτοί που τα έχουν τώρα πια δεν τα φανερώνουν και έχουν γίνει φιλαράκια με τον skroutz άρα τι μένει  οι διοικούντες της κάθε ομάδος να γίνουν ζητιάνοι, αυτό μένει κύριοι.Για μας όλοι αυτοί που είναι στο ΔΣ  ομάδων Γ΄Εθνικής θα πρέπει να γίνουν ζητιάνοι στην αναζήτηση των χρημάτων για να βγει η χρονιά.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ?
Ας πάρουμε για παράδειγμα τον δεύτερο όμιλο.7-8 διανυκτερεύσεις +βραδινό,πρωινό,μεσημεριανό,+ έξοδα μετακίνησης  των υπολοίπων παιχνιδιών να πούμε όλα μαζί 25.000 euro.(τιμές κρίσεις)
Έξοδα διαιτησίας για τα 15 εντός έδρας  παιχνιδιών +παρατηρητής+γιατρός να πούμε 12.000euro(φιλικές τιμές)
Άντε να πούμε ότι έχεις καλή ομάδα και προχωράει και στο κύπελλο δεν θες άλλα 5.000 euro.
Έξοδα προπονητών-βοηθών-ποδοσφαιριστών-φροντιστών-και με την ευχή να μην σου τύχη κάποιος σοβαρός τραυματισμός  δεν θες άλλα 40.000 euro (φιλικές τιμές).
Έξοδα συντήρησης γηπέδων φως -νερό να βάλουμε 5.000 euro (λίαν επιεικώς)
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΣ 80.000 EURO
Να μιλήσουμε για έσοδα ????  καλά καλά μην γελάτε
Να ζήσεις Ελλαδάρα με τους προγραμματισμούς σου.
Ελπίζω αν και δεν το βλέπω στο  μέσον του πρωταθλήματος να υπάρχει ακόμη αυτή η κατηγορία γιατί πιστεύω πως για να βγει η χρονιά χρειάζονται πάνω από 120 - 140 χιλιάδες euro.
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ