ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

September 29, 2013

Ελπίδες Χαλάστρας-Εθνικός Ευόσμου 4-2(vid)

kampaniasports
Δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα τη Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΜ και στην Χαλάστρα οι Ελπίδες φιλοξένησαν τον Εθνικό  Ευόσμου.
Εκρηκτικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με χαμένεςκλασσικές ευκαιρίες,χαμένο πέναλτι,δοκάρι,αλλά ένα λάθος του τερματοφύλακα Γερακούδη έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.
Η ισοφάριση ήρθε πολύ γρήγορα για τους γηπεδούχους  με τον Παπατράγκα. Και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι του Εθνικού  ο Γ.Καντζούρας κάνει το 2-1.
Οι Ελπίδες δείχνουν να παίρνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργούν προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Εθνικού,αλλά σε αντεπίθεση γίνεται το 2-2.
Πριν κλείσει το ημίχρονο οι Ελπίδες παίρνουν και πάλι κεφάλι στο σκορ με εκτελεστή τον Μαντζιούνη.3-2 σκορ ημιχρόνου.Και στο δεύτερο ημίχρονο καλύτεροι οι Ελπίδες αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες  κάνουν το τελικό 4-2 με τον Δίμτση.
Ελπίδες Χαλάστρας: Προβλημάτισε η αμυντική λειτουργία της ομάδος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο(δέχθηκε δυο πολύ εύκολα γκολ)πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού.
Εθνικός Ευόσμου:Αν και προηγήθηκε και στην συνέχεια ισοφάρισε δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Είχε και καλές στιγμές στο παιχνίδι,αλλά δεν ήταν αρκετές ώστε να φύγει από την Χαλάστρα με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Κορυφαίος του αγώνα ο Χάρης Μάρκος.
VIDEO

Ελπίδες Χαλάστρας-Εθνικός Ευόσμου 4-2 από kampaniasports« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ