ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

oxonos

468x60

August 22, 2013

Καμπανιακός-Ποσειδώνας Καλαμαριάς 1-0 (φιλικό)

kampaniasports
Συνεχίζοντας τα φιλικά προετοιμασίας ο Καμπανιακός φιλοξένησε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.Τρίτο φιλικό για την ομάδα της Χαλάστρας ο Γίάννης Πετράκης χρησιμοποίησε και πάλι όλους
τους παίκτες  του,θέλοντας να δει την αγωνιστική τους κατάσταση μετά της βαριές προπονήσεις .
Στο πρώτο ημίχρονο αν και ο Καμπανιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών του ήταν σε αργούς ρυθμούς,πολλές λάθος μεταβιβάσεις,παιχνίδι χωρίς να βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.Παρ όλα αυτά κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουντουράς χωρίς να μπορέσει να ανοίξει το σκορ καθώς απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.Στην πρώτη καλά οργανωμένη επίθεση ο Ραγκαβίνας ανοίγει το σκορ μετά από ασίστ του Χρήστου.
Στο δεύτερο οι πολλές αλλαγές των προπονητών εριξαν  κι άλλο τον ρυθμό,και αν εξαιρέσουμε μια καλή προσπάθεια του Γερόπουλου για τον Καμπανιακό δεν είδαμε τίποτα περισσότερο.
Καμπανιακός: Αργή ανάπτυξη,λάθος μεταβιβάσεις,φλύαρη κατοχή μπάλας.
Ποσειδώνας Καλαμαριάς:Ακίνδυνος επιθετικά,έδειξε καλά στοιχεία ιδιαίτερα από την αριστερή πλευρά,έχει περιθώρια βελτίωσης.
VIDEO

Καμπανιακός-Ποσειδών Καλαμαριάς 1-0 (φιλικό) από kampaniasports                                                                    Χορηγός« PREV
NEXT »