ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

header-ad

468x60

Γ΄Εθνική κύπελλο

Νέα δεδομένα υπάρχουν στο θεσμό του Κυπέλλου για τις ομάδες της Γ` Εθνικής. Συγκεκριμένα, οι ομάδες της 3ης τη τάξει κατηγορίας δεν θα
συμμετάσχουν στα Κύπελλα που διοργανώνουν οι ΕΠΣ της χώρας, αφού η ΕΠΟ, με απόφασή της στο Δ.Σ. της Παρασκευής, αποφάσισε τη δημιουργία Κυπέλλου Γ` Εθνικής.
Μάλιστα για τον θεσμό αυτό υπάρχει ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (λόγω της παρουσίας δυνατών ομάδων όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός, ο Ιωνικός, η Προοδευτική), ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και διαγωνισμοί ΠΡΟΠΟ που θα συμπεριλάβουν αγώνες Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής, οι περίπου 96 ομάδες της κατηγορίας θα χωρισθούν γεωγραφικά, ώστε να αποφευχθούν μεγάλες και δαπανηρές μετακινήσεις.
  ΕΠΟ μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα ενημερώσει τις ΕΠΣ για τις αλλαγές, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πρώτη φάση του νέου Κυπέλλου Γ` Εθνικής θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα φυσικά είναι αν αυτές οι ομάδες πάρουν μέρος και στο κύπελλο Ελλάδας ή αυτό θα περιοριστεί σε Λίγκα και football league.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID