ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

oxonos

468x60

August 04, 2013

Ανακοίνωση σοκ από την επσμ

epsm
Τελικά αυτό που φοβόμασταν γίνετε πράξει,χωρίς βέβαια να είναι υπεύθυνη η κάθε ΕΠΣ,αφού οι παντογνώστες του Ελληνικού
ποδοσφαίρου αποφασίζουν ερήμην των σωματείων και κόντρα στα συμφέροντα των ερασιτεχνικών σωματείων.
Αλλά σ αυτή την χώρα πονάει κεφάλι κόβεις κεφάλι,αλλιώς δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε την απόφαση της επο μόλις ένα μήνα πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα να παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις.
Αφού λοιπόν δεν μπορούν να ελέγξουν το αν και κατά πόσο μπορεί κάποιος να έχει δικαιώματα σ αυτή την χώρα , και κάνουν κάτι χρόνια να εκδώσουν άδεια παραμονής σε αλλοδαπούς έρχονται σήμερα και ανατρέπουν ολόκληρο τον προγραμματισμό των ερασιτεχνικών σωματείων.Παραθέτουμε ακριβώς την ανακοίνωση της ΕΠΣΜ:
Η Ε.Π.Σ.Μ. ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της που, είτε διατηρούν στη δύναμή τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές είτε επιθυμούν να εγγράψουν σε αυτή, ότι για την ολοκλήρωση μετεγγραφών, επανεγγραφών και πρώτων εγγραφών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών καθώς και για τις ανανεώσεις παλαιών δελτίων αλλοδαπών, θα πρέπει να καταθέτουν στο τμήμα μητρώου της αντίγραφο της ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ άδειας διαμονής τους, νόμιμα επικυρωμένο, όπως ακριβώς ορίζεται στο άρθρο 4, παράρ. 1 του παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας-Μετεγγραφών.
Επίσης, ως νομιμοποιητικό έγγραφο της παραμονής αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα δεν θα γίνεται δεκτό αντίγραφο της αίτησης για χορήγηση Πολιτικού Ασύλου, αλλά μόνον το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ έγγραφο με το οποίο παρέχεται Πολιτικό ΄Ασυλο από τις αρμόδιες Αρχές.
Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι ως άνω προβλεπόμενες προϋποθέσεις, θα απορρίπτονται οι αιτήσεις μεταβολών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που υποβάλλονται προς έκδοση.
Άντε τώρα εσείς που έτυχε να διαχειρίζεστε την τύχη της ομάδος σας στο χωριό και στην πόλι και είχατε στης τάξεις σας αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές  ΤΡΕΞΤΕ τώρα να κάνετε μεταγραφές και όπου μεταγραφές σημαίνει και χρήμα  και κατεβάστε την ομάδα σας στο πρωτάθλημα.

θΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ