ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

June 08, 2013

Ομόνοια Σίνδου:Προτάσεις στην επσμ

kampaniasportsΜετά από την απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας υπ αριθμόν 77 θα θέλαμε να σας καταθέσουμε τις παρακάτω προτάσεις προς συζήτηση. Προτείνουμε το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας να γίνει σε δυο ανεξάρτητους ομίλους χωρίς γεωγραφικά κριτήρια ώστε να μειωθεί ο αριθμός των παιχνιδιών κάτω των 30.
Επίσης να υποβιβάζονται 2 ομάδες από κάθε όμιλο ώστε σε βάθος διετίας να δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 14 η 15 ομάδων.
Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα να υπάρχει διακοπή 20 ημερών και τα παιχνίδια να διεξάγονται αποκλειστικά Σαββατοκύριακα χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές τις Τετάρτες.
Την παραπάνω πρόταση την κάνουμε διότι στην παρούσα οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει στις ομάδες να ξοδεύουν αλόγιστα χρήματα για μεταγραφές ώστε να αντεπεξέρθουν σε πρωταθλήματα 40 αγωνιστικών.
Οι παράγοντες είναι δυσεύρετοι και ένα πρωτάθλημα υψηλών οικονομικών απαιτήσεων αποτρέπει ακόμα και τους λιγοστούς που ενδεχομένως να θέλουν να προσφέρουν στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ποδοσφαιριστές και παράγοντες είναι ερασιτέχνες δεν γίνετε να αμελούν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να αγωνίζονται σε ένα πρωτάθλημα που ενδεχομένως να περιλαμβάνει και δέκα εμβόλιμες αγωνιστικές τις Τετάρτες.
Θεωρούμε πως πολύ σύλλογοι αδυνατούν να αντεπεξέρθουν σ αυτούς τους ρυθμούς. Τέλος θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να εκμεταλλευτούμε τις παρούσες οικονομικές συνθήκες ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να χαρούν το ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και ακραίο ανταγωνισμό. Με τιμή
Για το ΦΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΚΕΓΑΧΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΕΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ