ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

May 26, 2013

Ακρίτας Κ Νευροκοπίου-Ομόνοια Σίνδου 1-0

kampaniasports Πάλι δεν τα κατάφερε η Ομόνοια να φτάσει στην νίκη αφού και σ αυτό το παιχνίδι δεν έφτασε στην νίκη που ήταν αδιάφορο βαθμολογικά το βλέπουμε πολύ δύσκολα να κάνει νίκη αφού στο τελευταίο παιχνίδι φιλοξενεί την Δόξα Πενταλόφου η οποία παίζει την κατηγορία σ αυτό το παιχνίδι. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού μια από τα ίδια από πλευράς Ομόνοιας καλή εμφάνιση από την πλευρά των γηπεδούχων. 0-0 αποτέλεσμα ημιχρόνου . Συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και στο δεύτερο μέρος ο Ακρίτας χάνοντας και κάποιες ευκαιρίες έως το 71΄ όταν ο Χριστιανίδης σκόραρε για τους γηπεδούχους ,ένα γκολ που ήταν αρκετό για να δώσει στην τοπική ομάδα τους τρεις βαθμούς(μοναδική νίκη).
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: Λαζαρίδης, Κεσόπουλος, Χατζηγεωργίαδης, Μ. Βασιλειάδης, Κατιρτζίδης, Οικονομίδης, Σπυρίδης (76’ Αγάποβ), Μουσμουλίδης, Κεσίδης, Κιοσέογλου (58’ Χριστιανίδης), Α. Βασιλειάδης (71’ Τσενεκλίδης)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ: Τσιλιμίγκρας, Τσάλμας, Ταταρίδης, Κασιτερίδης, Αλ. Παναγιώτι, Κούπης, Τσολάτος, Τυροβούζης, Νασοούφι, Καστανιώτης (69’ Παπαδόπουλος), Αμπατζής (46’ Τσαρτσάλης)
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ