ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

May 15, 2013

Ομόνοια Σίνδου-Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου 0-0(vid)

kampaniasportsΟι δυο ομάδες που δεν πήρανε την προηγούμενη αγωνιστική κανένα βαθμό βρέθηκαν αντιμέτωπες στην Σίνδο παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί για την άνοδο στην νέα Γ΄ Εθνική Δυστυχώς όμως το θέαμα που πρόσφεραν και οι δυο αντίπαλοι ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου, ίσως το άγχος για την νίκη δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν αυτά που μπορούν, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ήταν ένας τελικός και το ισόπαλο αποτέλεσμα ουσιαστικά βγάζει και τις δυο ομάδες νοκ αουτ.
Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ μην ποτέ, αλλά είναι πολύ δύσκολα και για την Ομόνοια και για τον Ακρίτα αυτή είναι η πραγματικότητα.Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε σχεδόν τίποτα, πολλά λάθη, χωρίς δύναμη, παιχνίδι κέντρου, με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες θα έλεγε κανείς ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα ευνοούσε και τους δυο.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ: Μουρμούρας, Τσολάτος (86’ Αμπατζής), Τσαρτσάλης, Κασιτερίδης, Αλ. Παναγιώτι, Κούπης, Κοπάτσι (64’ Τσιάλμας), Τυροβούζης, Ταταρίδης, Καστανιώτης (82’ Τσαβδάρης), Αν. Παναγιώτης
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: Λαζαρίδης, Κεσσόπουλος, Χατζηγεωργιάδης, Μ. Βασιλειάδης, Κατιρτζίδης, Οικονομίδης, Α. Βασιλειάδης, Μουσμουλίδης, Κεσίδης (81’ Αυγιτίδης), Χριστιανίδης (90+2’ Αγάποβ), Κιοσέογλου (68’ Τσενεκλίδης)
 VIDEO (το μικρότερο που έχει ανεβάσει το kampania sports)
Ομόνοια Σίνδου-Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου 0-0 από kampaniasports
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ