ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

April 02, 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας τις ΕΠΣΜ

kampaniasports
Ανακοίνωση της ΕΠΣΜ για τη συγκρότηση των ομίλων που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.
 Μετά την ανακοίνωση από την ΕΠΟ των 14 ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία των ΕΠΣ και θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική η ΕΠΣ Μακεδονίας έστειλε την παρακάτω επιστολή στην ΕΠΟ και διαμαρτύρεται για τη συγκρότησή τους και ζητάει την άμεση ανάκλησή τους.
Η επιστολή συγκεκριμένα αναφέρει τα παρακάτω: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσσαλονίκη 30.03.2013 ΠΡΟΣ Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κ. Πρόεδρε, Με έκπληξη, αλλά και αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με την οποία αποφασίσατε και τοποθετήσατε τα δύο σωματεία της Ένωσής μας, τα οποία θα αγωνιστούν, διεκδικώντας την άνοδό τους στη νέα Γ΄ Εθνική, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ. Η παραπάνω απόφασή σας, πέραν των πολλών ερωτηματικών που γεννά, είναι τελείως ανεδαφική, προκλητική και ανιστόρητη.
Ειλικρινά, δεν κατανοούμε το σκεπτικό του καταρτισμού του 2ου και 9ου ομίλου, στους οποίους συμμετέχουν τα σωματεία των τριών ιδρυτριών Ενώσεων (Μακεδονίας, Αθηνών και Πειραιά). Ενώ δίνετε τη δυνατότητα σε ΔΥΟ σωματεία των ιδρυτριών Ενώσεων να συμμετέχουν στους αγώνες μπαράζ για την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, την ίδια στιγμή, τα τοποθετείτε στον ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ, αφαιρώντας, αυτόματα, τη δυνατότητα και το δικαίωμα στο ένα εξ αυτών να ανέλθει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Σας θυμίζουμε, αν το έχετε ξεχάσει, πως στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, συμμετέχουν και αγωνίζονται πλέον των 200 σωματείων στα ανδρικά πρωταθλήματα και πλέον των 560 σωματείων στα παιδικά πρωταθλήματα.
Επειδή η παραπάνω απόφασή σας είναι παντελώς αβάσιμη, πρόχειρη και επιδερμική, θίγει δε και προσβάλλει, σε μέγιστο βαθμό, την ιστορία και τη δυναμική της Ένωσής μας.
Γι΄ αυτό, σας καλούμε να ανακαλέσετε, άμεσα, την παραπάνω προκλητική απόφασή σας και να τοποθετήσετε τα δύο σωματεία της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε διαφορετικούς ομίλους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σ΄ αυτά να διεκδικήσουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ την πρώτη θέση στον όμιλό τους και, συνεπώς, την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Μακεδονίας Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ευάγγελος Γραμμένος Παναγιώτης Γιουρούκαλης. 
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ