ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

February 13, 2013

Αγροτικός Αστέρας:Παραίτηση του Ανέστη Τσιτενίδη

kampaniasportsΤην παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα υπέβαλλε ο μέχρι πρότινος προπονητής Κος Ανέστης Τσιτενίδης|
Στην ευχαριστήρια του επιστολή προς την διοίκηση του Α.Αστέρα ο Κος Τσιτενίδης αναφέρει:" Αξιότιμοι κύριοι θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, επιλέγοντας με ως πρώτο προπονητή.
Νιώθω, όπως ο καθένας θα ένιωθε, μια ιδιαίτερη καταξίωση, αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να εργασθώ σε ένα καθ' όλα επαγγελματικό Σωματείο, που είναι όνειρο ζωής για πολλούς συναδέλφους προπονητές της δικής μου ηλικίας και προϋπηρεσίας στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Πιστεύω ότι αντεπεξήλθα στις απαιτήσεις της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, εκθέτοντας το Σωματείο μόνο θετικά, γεγονός που αποδεικνύεται από την μέχρι πρότινος ποδοσφαιρική πορεία.
Εύχομαι στο Σωματείο και στους ποδοσφαιριστές ολόψυχα κάθε επιτυχία, και ιδιαίτερα στα μέλη του Δ.Σ. να είναι δημιουργική και εποικοδομητική η συνεισφορά τους στην ομάδα."Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα αφού ευχαρίστησε τον Κο Τσιτενίδη για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα προσέλαβε για προπονητή τον Κο Σάββα Πετρίδη. 
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ