ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

January 24, 2013

12η αγωνιστική πριν την σέντρα

epsm
Μια αγωνιστική με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι η 12η ας τα δούμε ένα ένα.Στούς Αμπελόκηπους ο πρωτοπόρος Ηρακλής υποδέχεται τον Αχιλλέα Τριανδρίας ο οποίος αν και τέταρτος στην βαθμολογία χρειάζεται βαθμούς για να αποφύγει τον

υποβιβασμό και πάει στους Αμπελόκηπους με ανεβασμένο ηθικό μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα την περασμένη Κυριακή.Ο Ηρακλής στην έδρα του έχει 5 στα 5 και είναι αποφασισμένος να μεγαλώσει το σερί του. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Κος Πανυτσίδης, Παπαδόπουλος-Μπισούκης (Κοζάνης).
Μεγάλο παιχνίδι αναμένετε να δούμε στην Χαλάστρα μεταξύ του δεύτερου στην βαθμολογία Καμπανιακού και του τρίτου Αγροτικού Αστέρα.Και οι δύο ομάδες προέρχονται απο ασχημα αποτελέσματα και στο παιχνίδι αυτό ο νικητής θα έχει πλεονέκτημα τουλάχιστον για την δεύτερη θέση.Διαιτητής τις συνάντησης ο Κος Παπαργυρίου, Πέτρου-Αβραμίδης (Πιερίας).
Θα πέσουν κορμιά στο Κιλκισιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον γηπεδούχο Κιλκισιακό και του Παοκ Κρηστώνης.Και οι δυο ομάδες χρειάζονται άμεσα βαθμούς, διαιτητής ο Κος Δράγκος, Ευμορφούλης-Καραϊσκός (Χαλκιδικής).
Ο Διγενής Λακκώματος ταξιδεύει στο Αγιονέρι σε ενα πού δύσκολο παιχνίδι και ο νέος προπονητής Κος Μπαρκαουάν θα πρέπει να  οδηγήσει την ομάδα σε θετικά αποτελέσματα εάν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, απ την άλλη και ο Εθνικός έχει άμεση ανάγκη βαθμών, διαιτητής ο Κος Ρακαλιάνης, Γάδος-Ζιγκερίδης (Σερρών).

Ενδιαφέρον παιχνίδι και το Δόξα Χέρσου -Εθνικός Μαλγάρων διαιτητής ο Κος Φωτιάς, Μήτρου-Δέλλιος (Πέλλας).
« PREV
NEXT »