Εθνικός Αγιονερίου - Καμπανιακός 1 - 3 ~ KAMPANIASPORTS.GR-Ψηφιακή εφημερίδα Δήμου Δέλτα

Βάλτε εδώ την διαφήμισή σας

Βάλτε εδώ την διαφήμισή σας

22 Οκτ 2012

Εθνικός Αγιονερίου - Καμπανιακός 1 - 3


Έπαιξε τόσο ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς τις νίκης ο Καμπανιακός.
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα τις Δ΄ Εθνικής σε ένα ηλιόλουστο Αγιονέρι οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά το άγχος τις πρεμιέρας ήταν αυτό που δυσκόλευε τις κινήσεις τους.
Ο Εθνικός είχε περισσότερη ώρα την κατοχή τις μπάλας αλλά μέχρι εκεί οι επιθετικοί τις ήταν σε κακή μέρα, έδειξε όμως ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο και πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς στην έδρα του.
Ο Καμπανιακός ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι αλλα σιγά σιγά οι παίχτες του άρχισαν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις δυο πρώτες επισκέψεις του στα καρέ των αντιπάλων καθώς τις μετέτρεψε και τις δυο σε γκολ.
Στο 29΄ο Παπαγαθονίκου μπάσιμο από δεξιά σουτάρει αποκρούει ο τερματοφύλακας του Εθνικό κερδίζει το ριμπάουντ ο ΡΑΓΚΑΒΙΝΑΣ και αφού αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό σουτ κάνει το 0 - 1.
Στο 38΄ ο Καμπανιακός κερδίζει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή εκτελεί ο ΤΣΑΛΩΝΗΣ και με αριστοτεχνικό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 2.
Στο 42' η τοπική ομάδα κερδίζει πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι παίχτες του Καμπανιακού, εκτελεί ο ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ και κάνει το 1 - 2.Αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσαλώνης από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να πετύχει τέρμα.
Ο Εθνικός εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία αλλά ο Καμπανιακός στην αντεπίθεση είναι αυτός που δημιουργεί άλλη μια κλασική ευκαιρία όταν από κοντά εντυπωσιακό σουτ του Τσαλώνη αποκρούει ο τερματοφύλακας δύσκολα.
Εκπληκτικό σουτ του Σκορδα αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Εθνικού΄.
Το 1 - 3 έγινε με τον ΥΨΙΛΟ όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 1 - 3.
ΣΧΟΛΙΟ Kampania Sports: Άψογη η φιλοξενία των γηπεδούχων.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Βασίλης Τραϊανόπουλος): Τσιλβίτης, Ζορμπάς (61' Χαραλαμπίδης), Αποστολάς, Δαλκίδης, Χαριζάνης, Γεωργιάδης (83' Βιλανάκης), Μακρής (67' Χαιρόπουλος), Αποστόλου, Βερνής, Χασάνογλου, Μήτσικας.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Κελπέκης, Δουρμούσης, Γερόπουλος (46' Υψηλός), Σιούνης, Μεσιάρης, Ελευθεριάδης, Παπαγαθονίκου, Αβραμόπουλος, Ραγκαβίνας (82' Σκόρδας), Τσαλώνης, Θαμνίδης (61' Γαβανάς).

Απολαύστε τα γκολ του παιχνιδιούΔείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.