ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

April 11, 2012

Διγενής Λακκώματος-Καμπανιακός 1-1

kampaniasports
Πήρε τον βαθμό τις ισοπαλίας πού ήθελε ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ αν και αν κρίνουμε από την απόδοση των δύο ομάδων . αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ. Η ομάδα του Γιάννη Τσάρτσαλη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.Μόλις στο 4΄ ένα πολύ καλό σουτ του ΣΚΟΡΔΑ απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μπουρκας δύσκολα σε κόρνερ το οποίο πέρασε χωρίς κάτι σημαντικό.
Στό 23΄ άνοιξε το σκορ για την ομάδα τις χαλάστρας μετά από ωραίο σουτ που επιχείρησε ο ΥΨΗΛΟΣ η μπάλλα κοντράρισε σε αμυντικούς τις τοπικής ομάδος ξαναγύρισε στον ΥΨΗΛΟ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και έδωσε το προβάδισμα στον καμπανιακο.Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο καμπανιακός θα μπορούσε να κάνει το 0 - 2 όταν το σουτ που επιχείρισε ο ΣΚΟΡΔΑΣ μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας .
Στό δεύτερο ημίχρονο και στο 57΄μετά από εκτέλεση φάουλ ο ΔΑΛΚΙΔΗΣ διώχνει σε κόρνερ.
Στο 61 ηρθε η ισοφάριση για την γηπεδούχο ομάδα οταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια των αμυντικών του καμπανιακού ο Παπαποστόλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δαλκίδη.
Και πάλι ο Καμπανιακός θα μπορούσε να κλέψει την νίκη αν ο ΥΨΗΛΟΣ ήταν πιο τυχερός και το δυνατό σουτ του δεν πήγαινε λίγο αουτ .Την επόμενη αγωνιστική ο Καμπανιακός εχει ρεπό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Μπούρκας, Τσιώνας, Τσακιρίδης, Κατσόγλου, Μπουλούμπασης (66' Σαρβανίδης), Γερομανώλης, Στασινόπουλος, Τσερκέζης (46' Δραγανίδης), Παπαποστόλου, Βιτλής, Γεωργιάδης (46' Γκατζογιάννης)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δαλκίδης, Γαβανάς, Γκόλτσης Κ., Σιούνης, Μεσιάρης, Καμπουρίδης (90' Κοσμίδης), Υψηλός (73' Παπαγαθονίκου), Κουκουλέκης, Τανούρκας, Σκόρδας, Δημητριάδης (86' Γκόλτσης Α.).
>
« PREV
NEXT »